Sağlığınızı bozan ne varsa yazabilirsiniz...
GÖRÜŞLER için İletişim formunu doldurunuz.

23 Nisan 2024 Salı
15:30
HAVA
DURUMU

 

  
Panasonic hamlesi
Bilişim program ve cihaz pazarına sunduğu yenilikleri tanıtan Panasonic, yeni ürünlerle kurumsal ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.
16.5.2013

Panasonic, yeni ürün ve projelerle Türkiye pazarında payını artırma programı başlattı.
Yeni süreçle ilgili düzenlenen toplantıda firmanın kurumsal çözüm projeleri ve ürünleri tanıtıldı.
Panasonic adına yapılan açıklamada Türkiye’de özellikle kamu, hızlı tüketim, perakende, otomotiv, lojistik, sağlık, acil servis gibi, mobil çalışma ihtiyacı bulunan alanlara, yüksek korumalı ve dayanıklı yeni mobil PC ve tabletleri ile çözüm sunulacağı belirtildi. Bu çerçevede darbeye ve toza dayanıklı yeni Tougbook ve Toughpad’lerin tanıtımı yapıldı.
Yeni çözüm ve ürünlerle pazara girme gerekçelerinin “sektörün duyduğu ihtiyaçtan” kaynaklandığı belirtildi.
Projelerle ilgili olarak şu bilgiler verildi:
“Kurumsal mobil çözümler alanında küresel bir uzmanlığa sahip olan Panasonic, artık Türkiye’de daha geniş bir ürün ailesi ile yer almanın yanında uzmanlığı ile şirketlerin mobil çözüm danışmanı olacak. Panasonic yenilenen kurumsal mobil çözümler stratejisi kapsamında uzmanlardan oluşan bir ekip kurdu. Müşterisine yeni bir yapılanma ile ulaşacak olan Panasonic, en iyi hizmeti sunmak için güçlü iş ortaklarıyla hareket edecek ve müşterilerinin işlerinin tamamını iş ortakları ile işbirliği içerisinde sonuca ulaştıracak.”

İHTİYAÇLARI BELİRLEYİP, ÜRETİYORUZ


Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya, Panasonic’in Türkiye’deki kurumlara sunduğu yeni Toughbook ve Toughpad ürünleriyle ilgili şunları söyledi: “Başta kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik, güvenlik gibi sektörlerin mobil çalışma ortamlarını daha verimli kılmak için tasarlanan bu ürünler “kesintisiz çalışma” imkanı sunuyor. Toughbook pazarında Türkiye’de yüzde 80, Avrupa’da yüzde 65 pazar payına sahibiz. Türkiye’de 3,5 yıldır satışta olan Panasonic Toughbook ve son dört aydır satışta olan Toughpad’ler tüm sektörlerde büyük ilgi görüyor. Özellikle Toughpad alanında Güney Avrupa ve Akdeniz bölgesindeki kurumlar, bu ve önümüzdeki yıl iş akışlarını iyiden iyiye dayanıklı tabletlere kaydırma planı yapıyorlar. Türkiye’de de söz konusu bölgelere benzer bir trend yaşandığını söylemek mümkün. Kesintisiz çalışma garantisi nedeniyle sağlık, kamu gibi veri güvenliğinin kritik olduğu sektörlerden yoğun ilgi var. Modele göre farklı seviyelerde olmak üzere suya, düşmeye, basınçlı titreşime karşı dayanıklı olan ürünler, güneş ışığı altında dahi okunabilir ekranlara sahipler. Ayrıca -20 ile +60 derece ya da –10 ila +50 derece ortalama sıcaklıklarda dahi çalışmayı sürdürebiliyorlar. Panasonic’in kurumsal mobil çözümlerini sunarken küresel Panasonic vizyonu çerçevesinde hareket ediyor, önce müşterimizi dinleyerek ihtiyaçlarını tespit ediyoruz ve daha sonra da ihtiyaçlarına en uygun uygun ürünleri geliştiriyoruz.”

ÜRÜNLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Proje ve ürün tanıtım toplantısında yeni ürünlerin teknik özelikleriyle ilgili olarak da şu bilgiler verildi:

İnce, hafif ve dayanıklı: Toughpad
Modele bağlı olarak Intel ya da ARM işlemci seçeneklerine aship Toughpad’ler, ince ve hafif tasarımlarının yanı sıra dış mekanda kullanım için son derece dayanıklı ürünler. Geniş bağlantı seçenekleriyle mobil saha çalışanlarının iş verimliliğini artıran Toughpad’lerin Android ile Microsoft Windows işletim sistemlerine sahip farklı modelleri bulunuyor. Toughpad ürün ailesi ayrıca 7 inç (yalnızca Android) ve 10 inç ekran boyutu seçeneklerine sahip modeller içeriyor. Toughpad ürün ailesinin önemli üyesi FZ-G1, IPS? ekran teknolojisine sahip ilk tamamen dayanıklı Windows 8 tableti olma özelliğini taşıyor.

Suya, toza, düşmeye, titreşime dayanıklı, mobil saha ürünü: Toughbook
Panasonic’in Toughbook ürün ailesi farklı ihtiyaçları karşılayacak çeşitliliğe sahip. Gücünü en yeni nesil Intel® Core™ i5 vPro™ işlemcilerden alan Toughbook’lar dizüstü bilgisayar ve tablet biçimlerine girebiliyor. Bağlantı, depolama (optik sürücüler, HDD, vb.) ve genişleme portları (PCMCIA, PC Express, vb.) konusunda oldukça geniş seçenekler sunan Toughbook tam sürüm Microsoft Windows işletim sistemine sahip. Toughbook modelleri, performans ve sağlamlığın kusursuz dengesini sunan CF-31 Performans Modeli Toughbook gibi tam dayanıklı mobil PC’lerden, dünyanın kurumlara özel en hafif, dönüştürülebilir Ultrabook’u CF-AX2’nin de dahil olduğu yüksek korumalı ve dayanıklı mobil PC’lere kadar kapsamlı seçenekler sunuyor.

Toughbook ailesinin amiral gemisi konumundaki CF-31 Performans Modeli Toughbook, yüzme havuzuna düştüğünde bile çalışmaya devam ediyor. Windows 7 Professional işletim sistemli ürün ayrıca 100 kg-f basınca, 1,8 metre yüksekliğe kadar düşmeye ve titreşimlere karşı da tam dayanıklılığa sahip.

Katlanabilir, yüksek korumalı ve dayanıklı mobil PC CF-AX2 de, intel teknolojisini taşıyan dünyanın en hafif*, kurumlara özel dayanıklı ve dönüştürülebilir Ultrabook™ ürünü olma özelliğini taşıyor. Hem dizüstü hem de tablet olarak kullanılabilen ürün Windows Pro 8 işletim sistemine sahip. Yalnızca 1,1 kg ağırlığındaki CF-AX2, 76 cm yükseklikten serbest düşüşe ve 100 kg-f basınçlı titreşime dayanıklı.

Bu haber 9168 kere okundu.
    
Bu Habere Oy Ver :
Diğer Haberler
  • "Devletin memuru yoksul olamaz" - 9.7.2023 15:14:07
  • Alzheimer nedir? Kimlerde görülür? - 10.9.2022 00:17:02
  • Kalp krizinde 112'yi arama süresi uzadı - 30.9.2021 12:20:33
  • Kronik migrenle mücadele kampanyası başlatıldı - 28.6.2021 12:26:28
  • Korona virüs göz sağlığını da vurdu - 2.2.2021 11:44:17
  • Sağlık habercilerinden aşı haberi uyarısı - 27.1.2021 13:33:09
  • Yakın temaslılarda karantina süresi değişti - 9.12.2020 09:51:52
  • Korona virüs saç da döküyor - 9.12.2020 09:36:01
  • Yaşlanma karşıtı dermokozmetikler cilt kalitesini iyileştiriyor - 7.12.2020 15:38:41
  • Çocuklarda ateş ve halsizliğe dikkat - 7.12.2020 11:44:11
  • Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Anket | Künye | RSS | Reklam

    Copyright © 2009 Sağlıkta Gündem